5% korting op alle behandelingen

Amazing Beauty

Beschrijving

Amazing Beauty is een professionele salon in Kerkrade. Jij kunt hier terecht voor een heerlijk moment voor jezelf. Geniet bijvoorbeeld van een verzorgende gezichtsbehandeling, een ontspannende massage, een knipbeurt, manicure of één van de andere behandelingen. Jij bent in ervaren en gediplomeerde handen. De schoonheidsspecialiste luistert echt naar jouw wensen en probeert hier een passende invulling aan te geven. Zodat jij helemaal tevreden de salon weer uitloopt.

De nieuwste innovatie is de wereldwijd unieke MedCos MicroSkinPolish. Met de MedCos MicroSkinPolish worden uitzonderlijke en niet te evenaren resultaten behaald op het gebied van huidverbetering. Rimpels, grove poriën, acnélittekens, een verouderde of verslapte huid en zelfs striae behoren vanaf nu tot het verleden!
IPL staat voor Intense Pulsed Light, ook vertaald als hoog energetisch gepulseerd licht. De MedCos IPL methode biedt u de hoogste kwaliteit met het hoogst mogelijke comfort tijdens uw behandeling!

Op vertoon van je Best Local DEAL Kortingspas of Clubkaart ontvang je:

5% KORTING

Van alle aankopen met de App sponsort Best Local DEAL de door jouw gekozen club of vereniging.
Jij support en zorgt voor extra inkomsten voor je favoriete club of vereniging.


Amazing Beauty onze partner uit Kerkrade.

Download onze gratis app en kies uw favoriete Club of Vereniging.

Van alle aankopen met de APP sponsort Best Local DEAL de door uw gekozen Club of Vereniging.

Zo levert u een extra bijdrage en spekt u de clubkas van uw favoriete
Club of Vereniging.
(Staat uw Club/Vereniging niet vermeld bij clubs op onze website of in onze app? Meld deze dan bij ons aan. Neem hiervoor contact met ons op.)