Fanfare St. Elisabeth Groenstraat - Landgraaf

Beschrijving

Wij zijn de Fanfare St.Elisabeth Landgraaf - Groenstraat, een muziekgezelschap onder het beschermheerschap van de heer Herman Dassen. Onze vereniging bestaat uit een korps met ca. 40 leden, een drumband met ongeveer 18 leden, een bestuur, een damescomité en actief meewerkende sympathisanten. Het korps musiceert onder leiding van Hub Nickel. Terwijl de drumband musiceert onder leiding van Harold Vinclair. Verder is onze vereniging er in de afgelopen jaren in geslaagd om een groep mensen bij elkaar te brengen, de Vrienden van Fanfare St.Elisabeth.

Vanaf de oprichting in 1925 is de belangrijkste doelstelling van onze vereniging het beoefenen van de muziek en het organiseren van muzikale en culturele manifestaties binnen onze Groenstraatse gemeenschap.
Muziek maken en het creëren van een gezellige sfeer zijn daarbij belangrijke pijlers.

Fanfare St.Elisabeth heeft gemeenschapshuis 't Ströatje als thuisbasis en hecht grote waarde aan een goede en vriendschappelijke band tussen de leden en een prettige sfeer binnen de vereniging.

Fanfare St.Elisabeth is een vereniging, die zonder meer open staat voor nieuwe leden. Personen die zich willen ontwikkelen op muzikaal gebied, dan wel op jonge of gevorderde leeftijd voornemens zijn een muziekinstrument zoals saxofoon, bas, bugel, trompet, hoorn, drums etc. te bespelen, zijn als lid zeer welkom. Een muziekinstrument wordt ter beschikking gesteld, terwijl de theoretische en praktische opleiding veelal intern plaats vindt.

Voor volledige en uitgebreide informatie verwijzen wij u naar de website.

Download onze gratis app en kies uw favoriete Club of Vereniging.

Van alle aankopen met de APP sponsort Best Local DEAL de door uw gekozen Club of Vereniging.

Zo levert u een extra bijdrage en spekt u de clubkas van uw favoriete
Club of Vereniging.
(Staat uw Club/Vereniging niet vermeld bij clubs op onze website of in onze app? Meld deze dan bij ons aan. Neem hiervoor contact met ons op.)